Als adviseur en coach help ik bedrijven de kracht van beleving en enthousiasme te benutten zodat klanten fans worden en de omzet groeit.

Want als de beleving kabbelt, maar niet sprankelt, mis je kansen, mogelijkheden, bevlogenheid en plezier om te groeien en bloeien – in alle opzichten! En dat raakt mij. Ik wil je graag helpen; mijn Hospitality DNA combineer ik met een brede kijk op bedrijven, ruime ervaring als manager en leider en mijn kennis als Superpromoter Consultant. Zo kan ik je een spiegel voorhouden en helpen om je merk weer te laten sprankelen.

BELEVING: de rode draad in mijn hele loopbaan

Mensen in mijn omgeving waarderen mijn ondernemerschap, innovatief vermogen, daadkracht, intuïtie, humor en mensgerichte kijk. Ik hoor ook altijd weer dat ik een scherp oog voor de merkbeleving heb en vooral dat mijn goede samenwerkingen ontzettend veel (en veel plezier!) brengen.

Zo runde ik als 22-jarige voor Regus Business Centers in Londen een conference center, daarnaast heb ik meerdere nieuwe Regus conference centers geopend en opgestart. Daarna heb ik voor hen ook de -in die tijd zeer vooruitstrevende- dienst Videoconferencing ontwikkeld, geïmplementeerd en wereldwijd uitgerold.

Jaren later reorganiseerde ik een callcenter en ontwikkelde en implementeerde nieuwe concepten. Als de beleving niet klopt, het vertrouwen en de wil om vooruit te komen er niet zijn, lukt het niet. Maar we excelleerden!

In al mijn rollen als (project-, account-, sector-, operations-, interim-) manager en lid van het MT ben ik altijd bewust op zoek gegaan naar de talenten en kwaliteiten van mensen, maar ook naar de verschillen. Zodat we die met elkaar kunnen benutten en zo met elkaar een optimale klant- en merkbeleving tot stand kunnen brengen.

Als eindverantwoordelijke van een groot, jaarlijks totaalconcept liet ik het allemaal bij elkaar komen: (merk)beleving als uitgangspunt, conceptueel denken, enthousiasme en bevlogenheid als basiswaarden van het team. Samen ergens voor gaan, oplossingen op maat creëren, conceptontwikkeling en -implementatie.

Ik houd van beweging en breng deze graag op gang. Een rapportenschrijver of iemand die op de winkel past, ben ik dan ook niet. Mensen die lol hebben samen, presteren beter; daar geloof ik in. Zelf kom ik trouwens ook een stuk beter uit de verf in een omgeving waar gelachen wordt.

MIJN OVERTUIGING: beleving, enthousiasme en (zelf)vertrouwen zijn de voedingsbodem

Dat is de basis waarmee de processen, activiteiten en de energie weer gaan stromen. De glimlach terugkomt. Ik houd van conceptueel denken: als het verhaal klopt, is het gemeenschappelijke doel helder en daarmee ook ieders individuele bijdrage. En dan groeit het (zelf)vertrouwen, de trots, het enthousiasme en de bevlogenheid – een ’project’ wordt ‘samen ergens voor gaan’, mét meer enthousiasme en het gaat sprankelen! Beeld je dat eens in; dat ziet er goed uit, toch?!

WERKEN vanuit de aanwezige kwaliteiten

Mijn manier van werken? Vooral veel luisteren en iedereen een platform geven, aanwezig zijn met aandacht en intuïtie. Zo breng ik daadkracht, vriendelijkheid, versimpeling en positiviteit. Met plezier, warmte en zachte kracht impact maken – zo breng ik de ‘spark’ en het vuur wordt aangewakkerd.

Er is veel kwaliteit en creativiteit aanwezig in je team, en kennis! Laten we dat benutten! In een omgeving waarin vertrouwen en vakmanschap centraal staan, komen mensen tot bloei. Niets mooier dan om daaraan bij te dragen. Komt alles samen dan geniet ik met volle teugen. Ik leef op van enthousiasme en bevlogenheid en ben zelf ook iemand die graag ergens voor gaat.

THUIS

Ik woon samen met Martijn, onze twee dochters, Lotte (2004) en Puck (2007), en onze hond Flip. Ik houd ervan (met Flip) te wandelen in het bos of op het strand, moedig graag mijn meisjes aan langs de hockeylijn, houd van uitgebreid en lekker eten, een goede cappuccino of een fijn glas wijn.

Herken of voel jij ook dat er ‘iets’ nodig is om vooruit te komen? Zullen we op zoek gaan naar de extra’s, de ‘spark’, het enthousiasme en de merkbeleving?! We laten een frisse wind waaien, bekijken de bestaande situatie eens anders en brengen de uitdagingen en mogelijkheden in kaart.

Neem gerust contact met me op. Ook als je andere vragen hebt – ik spreek je graag!

Mail me op danielle.vanwessem@burospark.nl of bel me op 06 5777 4278. Tot dan!