PRIVACY VERKLARING BURO SPARK

Buro Spark

privacy@burospark.nl

KvK 69946329

Voor Buro Spark is jouw privacy belangrijk. Wij doen ons uiterste best de verzameling en verwerking van deze gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen.

Deze Privacy Verklaring vertelt hoe we de gegevens of informatie die je met ons deelt gebruiken. Deze Privacy Verklaring is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met ons deelt:

  • online als je de website burospark.nl (of een van de subdomeinen) bezoekt,
  • offline als je informatie met ons deelt, bijv. als je je e-mail adres aan ons geeft tijdens een event omdat je informatie, de nieuwsbrief of blogs wilt ontvangen of een samenwerking wilt aangaan (onze dienstverlening koopt).

Door onze websites te bezoeken en ook wanneer je offline gegevens met ons deelt, ga je akkoord met deze Privacy Verklaring.

Deze verklaring is van toepassing op de website burospark.nl (en alle subdomeinen), maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt. We raden je aan de Privacy Verklaring en Gebruiksvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.

Wie zijn wij

Buro Spark adviseert en coacht bedrijven en leiders de kracht van (merk)beleving en enthousiasme te benutten zodat klanten fans worden en de omzet groeit.

Contactgegevens

Buro Spark verwerkt alleen persoonsgegevens die door de opdrachtgever of geïnteresseerde zijn verstrekt. Wanneer je contact opneemt met Buro Spark via het contactformulier of een cadeau (bijv. inspiratie document, whitepaper, e-book) aanvraagt of je inschrijft voor de nieuwsbrief en blogs geef je je gegevens op. Zodra je dit bevestigt, geef je toestemming dat wij contact met je opnemen. Deze gegevens hebben we simpelweg nodig om aan je verzoek te voldoen en/of je te kunnen helpen.

Buro Spark kan de volgende persoonsgegevens verwerken: je voor- en achternaam, je telefoonnummer, je e-mailadres en je IP-adres.

Overeenkomst en facturatie

Voor het afsluiten van een overeenkomst geef je je adresgegevens op. We hebben deze gegevens nodig voor de facturatie van de dienstverlening. Dat zijn voor de Belastingdienst verplichte gegevens. Deze gegevens staan in een Excelbestand met alle factuurdata opgeslagen. Dit bestand wordt door een goed beveiligde Cloud service (Office 365) bewaakt.

Wij voldoen aan door de Belastingdienst opgegeven administratieve verplichtingen en bewaren daarom alle facturen, en dus ook de gegevens, 7 jaar.

Gratis inspiratie en nieuwsbrief

Bij het downloaden van het cadeau (bijv. inspiratie document, whitepaper, e-book) geef je je naam en emailadres op. Deze gegevens worden vervolgens opgeslagen in een Excel-document. Bij inschrijving voor het cadeau en de nieuwsbrief en blogs worden je gegevens uitsluitend voor updates vanuit burospark.nl (of een van de subdomeinen) gebruikt. We zullen je gegevens niet aan een derde partij overdragen. De gegevens blijven bewaard zolang jij ingeschreven blijft.

Met je inschrijving bevestig je dat je akkoord gaat met je inschrijving.

Stuur een mail naar privacy@burospark.nl als je je wilt uitschrijven.

Iedereen die zich heeft uitgeschreven wordt binnen 6 maanden definitief verwijderd uit het systeem.

Cookies

Op de website worden cookies verzameld. Dit houdt in dat er wordt bijgehouden waar de bezoeker vandaan komt en wat de bezoeker vervolgens op de website doet. Via Google Analytics worden data wat betreft je locatie, leeftijd en wat de zoekresultaten verzameld. Deze data gebruiken we om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren én om relevante content voor bezoekers te creëren.

Recht op inzage, wijzigen en wissen

Je hebt te allen tijde recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je persoonsgegevens te laten wijzigen of het wissen. Stuur een mail naar privacy@burospark.nl en laat ons weten waarmee we je kunnen helpen op dit vlak.

Vanzelfsprekend kun je je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om onze samenwerking/dienstverlening te voltooien.

Wijzigingen in deze Privacy Verklaring

Wij kunnen van tijd tot tijd onze Privacy Verklaring up to date maken. De meest actuele Privacy Verklaring is altijd in te zien op www.burospark.nl. De datum van het opstellen van de actuele versie is vermeld onderaan deze Verklaring.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Als je klachten hebt over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, heb je altijd het recht om een klacht in te dienen. Dat kun je doen via de Autoriteit Persoonsgegevens.

Amstelveen, 12 september 2018