Selecteer een pagina
Eye opener

Oogkleppen af!

Dat gevoel dat het dreigt vast te lopen.

Je barst van de ambities en wil vooruit, toch merk je dat de routine erin geslopen is. De waan van de dag neemt het over en bevlogenheid en enthousiasme zijn ‘oprispingen’. De interne en externe merkbeleving laat te wensen over. En terwijl er zoveel kracht in je team zit, komt het onvoldoende tot innovatie en aansluiting met je klanten. Groei blijft achter.

Tijd voor een gesprek

Met ‘de benen op tafel’ brengen we de huidige situatie grofweg in kaart. En identificeren we hoe je, zonder groots en meeslepende ingrepen, de kracht van beleving en enthousiasme kunt benutten.

Alles draait om Merkbeleving en Enthousiasme. Ik help je ‘zien’ waar je kunt verfrissen, hoe je enthousiasme aanwakkert en de beleving kunt laten kloppen.

Wat is het DNA van je merk en/of het bedrijf, waarom doe je wat je doet, wat is je purpose, het verhaal? Verandering vraagt om een hernieuwde, frisse kijk op en herijking van het gemeenschappelijke doel.

  • Doe je nog wat je (ooit) bedacht hebt en klopt dat nog bij de veranderde wereld?
  • En hoe ervaren je medewerkers en klanten het?
  • Kennen zij het merkverhaal, zit het in hoofd en hart?
  • Kloppen cultuur, processen en beleving hierbij?

Nothing is so contagious as enthusiasm. (Samuel Taylor Coleridge)

In die twee uur hebben we flink gerammeld aan je oogkleppen, met als resultaat dat je weer mogelijkheden ziet. Kansen om enthousiasme aan te wakkeren en samen je (medewerkers en) klanten te verrassen.

Je komt weer vooruit!

Herken of voel jij ook dat er ‘iets’ nodig is om vooruit te komen? Zullen we op zoek gaan naar de extra’s, de ‘spark’, het enthousiasme en de merkbeleving?! We laten een frisse wind waaien, bekijken de bestaande situatie eens anders en brengen de uitdagingen en mogelijkheden in kaart.

Spreken we af?! Neem contact met me op. Mail me op danielle.vanwessem@burospark.nl of bel me op 06 5777 4278.

De EYE OPENER is een advies/coaching gesprek van 2 uur, bij jou op kantoor. Het kost €250,- (excl. BTW, reis- en parkeerkosten).