EnergyFinder – Activeringsworkshop

Naar een energiek én (dus) succesvol team

Energieke teams presteren 43% beter dan gemiddeld. Wist je dat? En dat terwijl maar 12% van de mensen enthousiast en met volle energie aan het werk gaat. Wat een winst is daar te behalen!

Het geheim van succesvolle teams zit in energie. En het mooie is: je kunt dat meten! En vervolgens activeren en sturen.

Ik kan je daarbij helpen. Door middel van een onderscheidende en wetenschappelijk onderbouwde tool: een online-survey, die een energie-rapportage levert. Op team én individueel niveau.

Hoe gaan we daarmee aan de slag? Door inhoud aan praktijk te koppelen: na een inleiding over de relatie tussen energie, gedrag en prestaties, leer ik jullie om de rapportage te ‘lezen’ en over de stappen die je kunt nemen om gedrag te veranderen en prestaties te verbeteren.

Daarna komen we in actie:

  • We bespreken, op basis van de scores in de rapportage,  je ‘energie-boost’ en je ‘energie-lek’.
  • En we bedenken met elkaar verbeteracties, zodat je team op een effectieve manier energieker, productiever en dus succesvoller wordt.

Uitgangspunt: je team leert de ‘taal’ van energie. En dat het daar eigen regie en verantwoordelijkheid in heeft.

Je gaat samen gericht aan de slag met de energie die er is, al ontwikkelend en lerend en met plezier. En zet zo jezelf in beweging om gedreven en gemotiveerd te presteren.

Weer een succesvol team erbij!

Enkele EnergyFinder-details op rij:

  • De online-survey duurt 10 minuten, ieder teamlid vult ‘m van tevoren in;
  • De Activeringsworkshop duurt een dagdeel;
  • Elk teamlid gebruikt het FeedForward Canvas om gericht actie te ondernemen;
  • Vanzelfsprekend ontvang jij het teamrapport, incl. conclusies en aanbevelingen op maat, uiterlijk 7 dagen na de activeringsworkshop;
  • Als meerdere teams binnen je organisatie of afdeling de activeringsworkshop volgen, geeft het onderzoek inzicht in alle niveaus: organisatie, afdeling, team, individu;
  • Vele succesvolle bedrijven als VodafoneZiggo, Heineken, Akzo Nobel en overheidsorganisaties als gemeente Utrecht, Rijkswaterstaat en onderwijsinstellingen gingen je voor;
  • Optioneel: het boek ‘Waar haal je de energie vandaan?’ voor alle teamleden.

Wil jij ook een succesvol(ler) team? Neem contact met me op, zodat we de mogelijkheden voor jullie situatie kunnen bespreken. Ik maak dan een offerte op maat voor je.

Een EnergyFinder-indicatie: voor een activeringsworkshop van een dagdeel, de online-survey, de rapportage en conclusies en aanbevelingen reken ik €2250,- excl. BTW, voor 10 personen. Slechts €225,- p.p. dus!