Je bent een ambitieuze, authentieke leider, die veel waarde hecht aan beleving en enthousiasme en je wilt groeien met je bedrijf of merk. 

Je bent een ondernemer of leider die voelt dat er meer in zijn merk en de (klant)beleving zit. Je bent op zoek naar een gesprekspartner die uitdaagt en inspireert, de oogkleppen afzet en je helpt de mogelijkheden (weer) te zien. Daarvoor heb je ook het vertrouwen in jezelf en je team, zodat jullie samen op pad kunnen gaan.

Mooie merkbeleving, zo één waarbij alles klopt, daar word je blij van. En je gelooft ook dat enthousiasme daar een belangrijke rol bij speelt en verantwoordelijk is voor het succes van je organisatie.

Liever geen hapklare brokken, maar je buiten de gebaande paden wagen en samen ontdekken welke (fantastische) wegen er nog blijken te zijn. Je ziet het potentieel in je team en benut dat graag. Je staat ervoor open zaken anders aan te pakken en je wilt hierin graag uitgedaagd worden. Met oprechte input en feedback, omdat je waarde hecht aan een goede samenwerking; elkaar vertrouwen en ruimte geven.

Ben jij er aan toe de merkbeleving te verbeteren en de kracht van enthousiasme te benutten? Zodat medewerkers en klanten ambassadeurs, Superpromoters, van je bedrijf zijn en de beleving klopt? Met als resultaat: groei!

 

ZO KAN IK JE HELPEN: